Artboard 7

Vi sees på Doga 1. november fra kl. 14.

NORDMA har siden 1988 arrangert Max Marketing Mix (MMM). MMM samler de som er opptatt av datadrevet og direkte markedsføring som gir målbar lønnsomhet og effekt! MMM fremmer og belønner strategisk, kreativ og målbar markedskommunikasjon, gjennom inspirerende foredrag og prisutdeling. 

 

Om konkurransen HER

Send inn bidrag_Artboard 2_2.png

Årets MMM = ett arrangement.

I år har vi samlet faglig påfyll og festaften med prisutdeling i ett arrangement. Du betaler altså én samlet pris for å delta på både fagdag med middag, prisutdeling og festaften. Mat er selvfølgelig inkludert. 


Om arrangementet HER 

Meld deg på her_Artboard 3_2.png

Hva er Max Marketing Mix?

Medielandskapet er i stadig endring og kommunikasjonen har blitt enda mer målrettet. Datadrevet markedsføring er i spennende utvikling og foregår i mange kanaler. Ettermiddagen er i sin helhet satt av til faglig oppdatering og inspirasjon om hva som skjer innenfor faget datadrevet markedsføring.  

På MMM samles reklamebyråer, mediebyråer, callsentre, konsulentselskaper og produsenter, og Norges største og viktigste annonsører med interesse for kundedialog, og salg, til kompetanseheving og relasjonsbygging. Under kveldens arrangement premieres de aller beste jobbene innen norsk direkte markedsføring. Gode kampanjer fortjener heder og ære. I MMM gransker vi strategi, kreativitet og effekt med argusøyne for å premiere de beste jobbene, kampanjene eller aktivitetene som retter seg mot en spesifisert målgruppe og hvor du har et målbart resultat å vise til.

Tips en venn Skriv ut